E-MED EQUIPMENT

Koop als professional dé innovatie op vlak van ontharing via LASER: E-med Diodelaser

Waarom kiezen voor E-med Equipment?

Ongetwijfeld heeft het cliënteel van uw praktijk al vaak interesse getoond in permanente ontharing, hetzij via de diodelaser, hetzij via andere apparatuur. Dit kan voor uw zaak een verrijking van aanbod en inkomsten betekenen. De markt wordt echter al jaren overspoeld door diverse systemen voor ‘definitieve’ haarverwijdering waardoor u de bomen door het bos niet meer ziet. Sommige methoden leveren niet het gewenste resultaat op, zijn sterk verouderd of zijn te kostelijk in aankoop
en voornamelijk in onderhoud. Na vele jaren van onderzoek en innovatie werd het principe van een diodelaser door ingenieurs geperfectioneerd tot de hoogtechnologische E-med Laser®.

 

 

 


Wat zijn de voordelen?

 

 

 • V E I L I G E   L A S E R T E C H N I E K
 • M A N N E N    E N    V R O U W E N
 • P E R S O O N L I J K    B E H A N D E L P L A N
 • A A N B E V O L E N   D O O R   D E R M A T O L O G E N   E N   A R T S E N
 • A L L E   Z O N E S
 • G E B R U I K S V R I E N D E L I J K
 • M E D I S C H E   C E
 • K L I N I S C H   B E W E Z E N
 • M E D I S C H E   D E S K U N D I G H E I D
 • U N I E K  K O E L –  E N  V E N T I L A T I E S Y S T E E M
 • H U U R  E – M E D  A P P L I C A T I E   M O G E L I J K
 • I N T E R E S S A N T E   P R I J S – K W A L I T E I T S V E R H O U D I N G

Efficiëntie in combinatie met kracht

 

De E-med Diode Laser is uitgerust met gepatenteerde lasertechnologie zodat een optimale kracht-efficiëntie verhouding bekomen wordt. De gepatenteerde diode in het laserhandstuk laat toe, in tegenstelling tot andere soortgelijke apparatuur, urenlang non-stop te behandelen. Zelfs in ruimtes met omgevingstemperaturen die hoger liggen dan de maximale 25°-norm, verliest de E-med Laser niet aan kracht en efficiëntie.


DE WETENSCHAP ACHTER E-MED  LASER

Een haartje geleidt de warmte enkel in de anagene groeifase, want enkel in deze fase blijft het haartje in contact met de te vernietigen haarwortel en haar haarzakje. Omdat niet alle haartjes tegelijkertijd in dezelfde groeifase zitten, zijn er meerdere behandelingen nodig om alle haartjes permanent te verwijderen.

 

FOTO onder constructie


E-med Equipment in uw praktijk

E-MED EQUIPMENT IN UW PRAKTIJK

 

E-Med Group is niet alleen ontwikkelaar van E-Med apparatuur, maar hun VERPLEEGKUNDIGE medewerkers voeren jaarlijks ongeveer 10.000 behandelingen uit via de E-Med Diodelaser. De hieruit voortvloeiende expertise maakt van E-Med Group uw betrouwbare partner. De aankoop van een E-Med Laser apparaat betekent niet alleen een forse toename van inkomsten en nieuwe klanten, maar wordt tevens gecombineerd met een ijzersterke ‘after-sales’ ondersteuning.


DUURZAAMHEID

E-med Group staat garant voor hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Dit wordt tevens vertaald naar uiterst sterke garantievoorwaarden en nagenoeg onderhoudsvrije apparatuur. Na uw aankoop bent u gerust voor een langere tijd!


COMFORT – VEILIGHEID

De gekoelde lasertip, tot -5°C, koelt het huidoppervlak, voorkomt oppervlakkige wondjes en vermindert de pijnsensatie aanzienlijk. Dit in combinatie met de unieke E-modus dewelke het haarfollikeltje niet met 1 hoge, risicovolle puls gaat beschadigen maar met herhaaldelijk korte energiepulsen. De stapsgewijze hitteopbouw van de E-modus zorgt voor een veilige temperatuurverhoging van de huid en het haarzakje naar het niveau dat nodig is om dit haarworteltje te vernietigen


De precisie van E-med Laser

Door middel van compressie van het E-med Laserhandstuk plaatsen we de haarwortel zo dicht mogelijk bij het huidoppervlak. De precieze laser in dit handstuk genereert een zeer gerichte lichtbundel van 808 nM die omgezet wordt in warmte dankzij het aanwezige kleurpigment (melanine) van het haartje. Deze warmte wordt volledig naar de haarwortel geleid en zorgt vervolgens voor permanente schade aan het haarzakje, waardoor er zich nooit meer een haartje kan ontwikkelen in dat haarzakje.


Uniek in de sector

Binnen de garantietermijn van 12 maanden hanteert E-MED GROUP de policy van een ongelimiteerd aantal shots waardoor u een onbegrensd aantal klanten kosteloos kan
behandelen en een maximale winst kan genereren voor uw praktijk.

 

Vraag naar onze prijzen in een vrijblijvende offerte via info@e-medgroup.eu!


Opleiding

 

Kostbare apparatuur dient op de juiste wijze en veilig gebruikt te worden. E-med ondersteunt uw aankoop met een training door ervaren EXPERTTRAINERS.

 


Wenst u meer info?