E-MED Clinic Laserontharing Tessenderlo

Opzoek naar laserontharing in Tessenderlo ?
Veel mensen hebben last van overmatige haargroei. We doen er alles aan om ongewenste haren te verwijderen, vaak met pijnlijke gevolgen. Laserontharing in Tessenderlo is gelukkig geen pijnlijk proces, maar wel met langdurige resultaten. De behandelingen bij E-MED Clinic in Tessenderlo zijn geschikt voor de meeste mensen, de behandelingen zijn pijnloos met resultaat dat lang aanhoudt. De tijd van scherpe messen, epileren en waxen is gelukkig voorbij met laserontharing in Tessenderlo bij de E-MED Clinic.

Is jouw huid geschikt voor een ontharing met laser? Maak direct een afspraak met de specialisten van E-MED Clinic voor een vrijblijvend adviesgesprek

Hoe werkt laserontharing Tessenderlo?

In de huid is melanine aanwezig, een natuurlijk pigment. De laser wordt via de melanine in de haar naar de haarwortel getransporteerd en daar ter plekke vernietigd. Door gebruik te maken van een koeltip wordt de huid beschermd tegen verbranding. Omdat haarvaatjes niet allemaal tegelijkertijd actief zijn is het altijd nodig om meerdere behandelingen te ondergaan. Gemiddeld zijn er vijf tot acht behandelingen vereist om het gewenste resultaat te bereiken.

Voordelen van laserontharing

  • Geschikt voor de meeste mensen.
  • Toe te passen op vele lichaamsdelen, ook bij gevoelige zones.
  • Overwegend pijnloos zonder lange herstelperiode.
  • Permanente resultaten in tegenstelling tot scheren en waxen.
  • Geen donkere stoppels meer, de haren blijven echt weg.
  • Veilige behandelmethode voor zowel vrouwen als mannen.

Voor wie is ontharing met laser NIET geschikt?

Hoewel laserontharing in Tessenderlo bij E-MED Clinic effectief is voor de meeste mensen zijn er enkele uitzonderingen. Als eerste de personen met rood of blond haar die geen of weinig melanine bezitten. Omdat de laser via het pigment naar de haarwortels wordt gebracht zullen laserbehandelingen niet werken bij deze doelgroep. Daarnaast kunnen mensen met een donkere huid meer pijn ervaren en (tijdelijk) een verkleuring van de huid kunnen waarnemen omdat er ook veel melanine in de huidcellen aanwezig is. De specialist kan je hier meer over vertellen, en een test uitvoeren alvorens de behandeling te starten. Het is mogelijk dat er na een periode van pakweg een jaar nog enkele haren terugkomen. Dan kan een nabehandeling ook die haren verwijderen.

Laserontharing Tessenderlo bij E-MED Clinic

Permanent ongewenst haar verwijderen zonder pijn, dat is ideaal! Voor professionele laserontharing in Tessenderlo moet je daarom bij de E-MED Clinic zijn, onze specialisten zullen vooraf tijdens het intake gesprek duidelijke informatie verschaffen, en de juiste wijze van behandeling met je bespreken. Neem vrijblijvend contact op met onze helpdesk voor een adviesgesprek.